top of page

to 06. huhtik.

|

Helsinki

Pongstat Beer Pong -turnaus

Kiirastorstaina 6.4.2023 Draft Sports Barissa on aistittavissa todellista urheilujuhlan tuntua, kun Pongstat järjestää Draftissa Beer pong -turnauksen!

Pongstat Beer Pong -turnaus
Pongstat Beer Pong -turnaus

Paikka & aika

06. huhtik. 2023 klo 17.30 – 23.00

Helsinki, Veturitie 11, 00240 Helsinki, Finland

Tietoa tapahtumasta

BEER PONG -TURNAUS DRAFTISSA!

Kiirastorstaina 6.4.2023 Draft Sports Barissa on aistittavissa todellista urheilujuhlan tuntua, kun Pongstat järjestää Draftissa Beer pong -turnauksen. 

Beer pong on koukuttava seurapeli, jossa tähdätään pingispalloa muovikuppeihin ja parhaiten osuva joukkue voittaa. Peli on siis hyvin yksinkertainen, eikä turnausosallistuminen vaadi aiempaa pelikokemusta, vaan lähinnä kilpailumieltä ja silmä-käsi- koordinaatiota. Turnaus pelataan kahden hengen joukkueissa ja jokaiselle tiimille kertyy tilastoihinsa vähintään 3 turnauspeliä.

Turnauksen ensimmäiset väännöt starttaavat kello 17:30, ja turnaus sisältää alkulohkot sekä jatkopelit. Turnauksessa on paikkoja 24 kahden hengen  joukkueelle. Voittajaparille on luvassa kunnon urheilutapahtuman mukaisesti uniikki palkintopokaali oman takan päälle aseteltavaksi ja lisäksi turnauksen kolme parasta joukkuetta palkitaan Draftin lahjakorteilla seuraavasti:

1. sija: 100 € arvoinen lahjakortti

2. sija: 50 € arvoinen lahjakortti

3. sija: 20 € arvoinen lahjakortti

Turnausliput kustantavat 10 €/ pelaaja eli 20 €/joukkue. Ilmoittautuminen tapahtumaan aukeaa Pongstatin verkkosivuilla perjantaina 17.3. klo 10. Ilmoittaudu linkistä:

https://www.pongstat.com/?event=6031

Turnaukseen on mahdollisuus osallistua myös holittomalla linjalla, sillä pelimukit täytetään vedellä ja osuman saadessaan muki siirretään sivuun pelimuodostelmasta. Pelaajat saavat siis itse huolehtia turnauksen aikana omasta nestetasapainostaan haluamissaan määrin. Tarkemmin pelin sääntöihin voi tutustua osoitteessa Säännöt – Pongstat.com.

Kerää siis kasaan se kuuluisa ”Dream Teamisi" ja tule selvittämään, kenen käsi ei tärise tiukassa paikassa. Onko se juuri sinun tiimi, joka kruunataan kaikkien aikojen ensimmäisen Draft Bar Beer Pongin mestariksi?! 

Jaa tämä tapahtuma

bottom of page