top of page

to 17. elok.

|

Helsinki

Pubivisa joka torstai!

Draft Sports Barissa visaillaan joka torstai Baaripähkinän parissa!

Pubivisa joka torstai!
Pubivisa joka torstai!

Paikka & aika

17. elok. 2023 klo 18.00 – 21.00

Helsinki, Veturitie 11, 00240 Helsinki, Suomi

Tietoa tapahtumasta

Draftissa järjestetään pubivisa joka torstai. Voit osallistua visailuun ilmaiseksi 1-5 hengen joukkueella ja voittaa upeita palkintoja! Joukkueet ilmoitetaan paikan päällä. 

  1. sija 30€ lahjakortti Draftiin
  2. sija 20€ lahjakortti Draftiin
  3. sija 10€ lahjakortti Draftiin

Tästä visailuista löydät kaiken, mitä loistavassa pubivisassa pitääkin olla: Monipuolisesti kysymyksiä sekä ihmiskunnan alkuhämäristä, että viikon uutisotsikoista; mikroskooppisen pienestä atomista aina maailmankaikkeuden laidalle saakka. Kysymyksiä mm. viihteestä, urheilusta, luonnosta, tieteestä, taiteesta, ruoasta, juomasta ja maantiedosta. Sitä mitä tästä visasta ei löydy, sitä ei tarvita.

Näyttävän visakokonaisuuden kruunaavat uniikit erikoiskysymykset, joita löytyy yksinoikeudella vain tästä visasta. Tästä esimerkkeinä mysteerit, kuvamuokkaukset, käännökset, emojit sekä ristikot. Sanomattakin on selvää, että tämä ainutlaatuinen visailuelämys esitetään näyttävästi screenien kautta.

Tämä visailu näki päivänvalon 10 vuotta sitten vuonna 2009. Siitä lähtien se on vakiinnuttanut paikkansa suomalaisten sydämissä jo yli 30 000 järjestetyn visailun voimalla. Yhteensä visan historian aikana kysymyksiä on esitetty jo yli miljoona. Tämä visailu on luonut mestareita ja lähettänyt jo yli 40 ihmistä matkustamaan maailmalle pääpalkintona SM-kiertueen voitosta.

Pidemmittä puheitta, tässä teille Suomen suosituin pubivisa: Baaripähkinä!

Jaa tämä tapahtuma

bottom of page